Ce tip de decking mi se potriveste?

Ce tip de decking mi se potriveste?

Te apuci de constructia unei case? Sau Renovezi o terasa? Cauti materialele potrivite pentru tine si ai ajuns la partea de decking si nu stii ce sa alegi? Este foarte simplu, ai nevoie de consultanta in ceea ce priveste alegerea decking-ului. Carpet&More, pe langa zecile de tipuri de decking, ofera si consultanta pentru dvs.

Decking-ul poate fi realizat din mai multe tipuri de materiale, respectiv din lemn natural precum: Ash thermo, Cumaru, Masaranduba, Merbau, Pin Siberian sau Teak; ori din material compozit si anume: 70% lemn si 30% plastic. Decking-ul compozit beneficiaza de ambele avantaje ale materialelor, respectiv aspectul natural si placut al lemnului si durabilitatea plasticului.

Dupa ce ne hotaram asupra tipul de deck pe care il alegem, trebuie sa ne hotaram si asupra culorii si designului. Decking-ul din lemn natural porneste de la culori de Pin auriu, trece prin Merbau rosiatic si poate ajunge la culori inchise de maro la frasin tratat termic. Iar decking-ul compozit, poate fi aproximativ orice culoare, momentan culorile pe care le recomandam sunt alb, bej, verde, maro deschis si maro inchis.

Acestea fiind spuse, va invitam cu drag sa ne xplorati site-ul, unde gasiti mai multe detalii.