Despre covoare

Covoarele pe care le alegem pentru locuinta noastra sunt cele care infrumuseteaza si aduc personalitatea finala a spatiului respectiv.

Covoarele – chiar daca sunt ultimile obiecte care se monteaza la sfarsitul unei amenajari – trebuiesc alese cu grija din timp pentru a se incadra in gama coloristica a camerei sau pentru a scoate in evidenta conceptul folosit in amenajarea respectiva. De aceea, exista posibilitati nenumarate de a alege intre diferite tipuri de material, culori si dimensiuni. Pornind de la culori puternice sau pastelate, de la modele clasice sau contemporane, cu model sau uni, de la diverse tipuri de fir – buclat, taiat sau lung, de la dimensiuni standard sau la comanda, de la materiale precum vascoza, acril, poliamida, matase, bambus, lana, piele naturala sau chiar materiale reciclate, covoarele vor satisface pe deplin toate gusturile si cerintele clientilor.

Covoarele, pe langa aspect, pot indeplini si alte cerinte tehnice cum ar fi izolare termica si fonica, pot proteja pardoseli din lemn natural, pot fi folosite in camere de copii reducand riscul de lovire in timpul orelor de joaca, pot fi curatate cu usurinta doar prin aspirare sau in cazul in care se pateaza se pot scoate, curata si monta la loc intr-un timp foarte scurt.

Covoarele pot deveni chiar si piese unicat, acestea putandu-se comanda exact asa cum vi le doriti si astfel veti avea rezultatul mult dorit privind atat aspectul cat si calitatea unui astfel de produs.