/*0742155222*/

Mocheta Dale pentru Birouri

Mocheta Dale pentru Birouri

Mocheta dale este cea mai eficienta solutie in special pentru spatiile de birouri, insa poate fi folosita cu succes si in spatii publice, restaurante, scoli sau gradinite.

Mocheta dale scurteaza timpul de montaj si fiind modulara permite accesul la pardoseala tehnica daca este cazul , schimbarea zonei unde s-ar putea produce eventuala deteriorare fara a fi nevoie sa se inlocuiasca pardoseala din intreaga incapere. De asemenea pierderile din timpul montajului sunt mai mici decat la mocheta rola, tocmai datorita dimensiunilor de 50x50cm ce se pot adapta oricarei dimensiuni.

Un alt avantaj pe care il reprezinta mocheta dale este acela ca exista nenumarate posibilitati de design, se pot combina culori diferite sau texturi diferite, obtinandu-se astfel un efect vizual deosebit, fie ca ne dorim sa obtinem un spatiu vesel, colorat, fie ca ne dorim sa obtinem o imagine serioasa care sa reprezinte imaginea companiei.

Caracteristicile tehnice pe care le are aceasta mocheta o recomanda cu desavarsire pentru orice tip de spatiu:

- Antistatica
- Antialergica
- Antiasmatica
- Antiderapanta
- Rezistenta la trafic intens
- Rezistenta la foc
- Rezistenta la murdarie- protectie cu Teflon
- Rezistenta la razele ultraviolete
- Rezistenta la folosirea repetata a detergentilor industriali
- Constituie o bariera termica precum si fonica

Prin aceste avantaje mocheta a inlocuit in timp pardoselile clasice conducand la crearea unui confort mai mare şi a unei atmosfere primitoare, indiferent dacă este amplasată în casă, birouri, hoteluri sau spaţii comerciale.

In concluzie, recomandam mocheta dale pentru spatiul pe care vreti sa-l amenajati iar daca aveti nevoie de sfatul unui designer pueti apela la specialistul nostru si acesta va poate indruma catre cea mai eficienta solutie atat din punct de vedere tehnic, finaciar cat si visual.

Facebook LinkedIn Twitter
CARPET & MORE © 2015 webdesign by Atelier de Web
Materialele prezentate pe acest site sunt protejate de Legea dreptului de autor si de legislatia europeana in materie. Nici un amanunt al acestui site, in special fotografiile și prezentarile cu produsele comercializate, nu poate fi copiat, modificat, publicat sau distribuit in nici un fel, fara acordul prealabil al detinatorului acestui site.