Mocheta Elite

« Inapoi la lista
Mocheta Elite
Mocheta Casa
Material: Poliamida
Tip fir: Taiat
Inaltime totala fir: ±8 mm
Antistatica Da
Antiderapanta Da
Antialergica Da
Antiasmatica Da
Rezistenta la trafic: domestic intens, clasa 22+
Rezistenta la foc: Efl
Rezistenta la murdarie: protectie cu Teflon
Rezistenta la razele ultraviolete: Da
Rezistenta la folosirea repetata a detergentilor industriali: Da
Se poate monta pe scari: Da
Se poate monta pe zone cu incalzire in pardoseala: Da
Constituie o bariera termica precum si fonica: Nu

Variante de culori

spacer
elite 33
spacer
elite 38
spacer
elite 49
spacer
elite 56

Armonie coloristica , rezistenta , fibre speciale cateva cuvinte ce descriu aceasta mocheta cu un fir usor sidefat si elegant mult utilizat atat in zone cu o tendinta clasica precum si in zone cu un design modern.
Cu un design deosebit, fiecare camera de hotel va capata un aspect placut, primitor care ii va incanta pe turisti sau pe clienti. Se poate monta cu usurinta atat in camerele de hotel, cat si pe holuri, in saloane sau pe scari.
Mocheta pentru hotel este foarte rezistenta la trafic datorita densitatii firelor din care este tesuta. In acest fel, nu se va deteriora, nu isi va pierde coloritul sau aspectul si nici nu se va deforma decat dupa indelungi utilizari.
Datorita texturii sale, mocheta pentru hotel ofera personalitate fiecarei incaperi amenajate si in plus ofera un confort tactil si termic ridicat. Totodata, se intretine cu usurinta rezistand la folosirea repetata a detergentilor chimici industriali.
Este constituita din materiale ignifugate, asadar rezista la foc, dar si la razele ultraviolete. De asemenea, mocheta pentru hotel are proprietati antistatice.
Suprafata antiderapanta din care este constituita mocheta hotel o fac sa fie perfecta pentru amenajarea spatiilor cu trafic intens, reducand considerabil riscul accidentarilor. Din acest motiv, este foarte apreciata atat de cei mici, cat si de cei mai varstnici.
Materialele din care este fabricata mocheta hotel sunt antialergice si antiastmatice, ideale pentru amenajarea spatiilor in care exista un flux mare de oameni.
Varietatea de culori in care se poate gasi mocheta hotel va ajuta la personalizarea fiecarei incaperi.