Mocheta Saphir

« Inapoi la lista
Mocheta Saphir
Mocheta Casa
Material: Poliamida
Tip fir: Taiat
Inaltime totala fir: ±9 mm
Antistatica Da
Antiderapanta Da
Antialergica Da
Antiasmatica Da
Rezistenta la trafic: commercial intens, clasa 32
Rezistenta la foc: Cfl-s1
Rezistenta la murdarie: protectie cu Teflon
Rezistenta la razele ultraviolete: Da
Rezistenta la folosirea repetata a detergentilor industriali: Da
Se poate monta pe scari: Da
Se poate monta pe zone cu incalzire in pardoseala: Da
Constituie o bariera termica precum si fonica: Nu

Variante de culori

spacer
saphir 15
spacer
saphir 16
spacer
saphir 21
spacer
saphir 31
spacer
saphir 32
spacer
saphir 36
spacer
saphir 38
spacer
saphir 39
spacer
saphir 43
spacer
saphir 44
spacer
saphir 52
spacer
saphir 54
spacer
saphir 75
spacer
saphir 97
spacer
saphir 99

Moliciune, armonie coloristica, rezistenta, toate acestea date de combinatia dintre doua tipuri de fir – un fir in bucla si un fir scurt taiat , care ne creeaza imaginea unui model special doar din tesatura firului.
Cu un design deosebit, fiecare camera de hotel va capata un aspect placut, primitor care ii va incanta pe turisti sau pe clienti. Se poate monta cu usurinta atat in camerele de hotel, cat si pe holuri, in saloane sau pe scari.
Mocheta pentru hotel este foarte rezistenta la trafic datorita densitatii firelor din care este tesuta. In acest fel, nu se va deteriora, nu isi va pierde coloritul sau aspectul si nici nu se va deforma decat dupa indelungi utilizari.
Datorita texturii sale, mocheta pentru hotel ofera personalitate fiecarei incaperi amenajate si in plus ofera un confort tactil si termic ridicat. Totodata, se intretine cu usurinta rezistand la folosirea repetata a detergentilor chimici industriali.
Este constituita din materiale ignifugate, asadar rezista la foc, dar si la razele ultraviolete. De asemenea, mocheta pentru hotel are proprietati antistatice.
Suprafata antiderapanta din care este constituita mocheta pentru hotel o fac sa fie perfecta pentru amenajarea spatiilor cu trafic intens, reducand considerabil riscul accidentarilor. Din acest motiv, este foarte apreciata atat de cei mici, cat si de cei mai varstnici.
Materialele din care este fabricata mocheta hotel sunt antialergice si antiastmatice, ideale pentru amenajarea spatiilor in care exista un flux mare de oameni.
Varietatea de culori in care se poate gasi mocheta hotel va ajuta la personalizarea fiecarei incaperi.