Mocheta Splendid

« Inapoi la lista
Mocheta Splendid
Mocheta Casa
Material: Poliamida
Tip fir: Taiat
Inaltime totala fir: ±8 mm
Antistatica Da
Antiderapanta Da
Antialergica Da
Antiasmatica Da
Rezistenta la trafic: commercial intens, clasa 32
Rezistenta la foc: Cfl-s1
Rezistenta la murdarie: protectie cu Teflon
Rezistenta la razele ultraviolete: Da
Rezistenta la folosirea repetata a detergentilor industriali: Da
Se poate monta pe scari: Da
Se poate monta pe zone cu incalzire in pardoseala: Da
Constituie o bariera termica precum si fonica: Nu

Variante de culori

spacer
splendid 15
spacer
splendid 16
spacer
splendid 23
spacer
splendid 33
spacer
splendid 38
spacer
splendid 40
spacer
splendid 48
spacer
splendid 53
spacer
splendid 78
spacer
splendid 79
spacer
splendid 85
spacer
splendid 93
spacer
splendid 94
spacer
splendid 98

Armonie coloristica , design special, rezistenta la trafic data de densitatea mare a firelor, toate acestea creeaza imaginea unei mochete cu personalitate usor de folosit in multe amenajari.
Cu un design deosebit, fiecare camera de hotel va capata un aspect placut, primitor care ii va incanta pe turisti sau pe clienti. Se poate monta cu usurinta atat in camerele de hotel, cat si pe holuri, in saloane sau pe scari.
Mocheta pentru hotel este foarte rezistenta la trafic datorita densitatii firelor din care este tesuta. In acest fel, nu se va deteriora, nu isi va pierde coloritul sau aspectul si nici nu se va deforma decat dupa indelungi utilizari.
Datorita texturii sale, mocheta pentru hotel ofera personalitate fiecarei incaperi amenajate si in plus ofera un confort tactil si termic ridicat. Totodata, se intretine cu usurinta rezistand la folosirea repetata a detergentilor chimici industriali.
Este constituita din materiale ignifugate, asadar rezista la foc, dar si la razele ultraviolete. De asemenea, mocheta pentru hotel are proprietati antistatice.
Suprafata antiderapanta din care este constituita mocheta pentru hotel o fac sa fie perfecta pentru amenajarea spatiilor cu trafic intens, reducand considerabil riscul accidentarilor. Din acest motiv, este foarte apreciata atat de cei mici, cat si de cei mai varstnici.
Materialele din care este fabricata mocheta hotel sunt antialergice si antiastmatice, ideale pentru amenajarea spatiilor in care exista un flux mare de oameni.
Varietatea de culori in care se poate gasi mocheta hotel va ajuta la personalizarea fiecarei incaperi.