logo
0742155222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

  Mocheta hotel

  HomeMochetaMocheta hotel

  Modele de mochete pentru amenajari durabile si elegante in unitati HoReCa

  Textura fina si moale, armonia coloristica, rezistenta la murdarie si fibrele speciale sunt cateva dintre atuurile modelelor de mochete pentru hoteluri din colectiile prezentate in catalogul Carpet & More.

  Domeniul hotelier solicita cel mai mult o mocheta, datorita actiunilor diferite la care este supusa: trafic intens, pantofi cu toc, cizme, bocanci, rotile valizelor, pete, mizerie, noroi si multe altele. Si cu toate acestea, mocheta folosita in hoteluri trebuie sa reziste in timp, pentru a oferi confortul si luxul dorit de clientii dumneavoastra. In acelasi timp, trebuie sa fie usor de curatat si de intretinut, sa pastreze stralucirea culorilor si prospetimea firului.

  Aceste calitati pot fi indeplinite doar de o mocheta profesionala, special gandita pentru trafic intens specific domeniului HoReCa.

  Plecand de la calitatea firului, tipul suportului pe care este tesuta mocheta, inaltimea, densitatea si inaltimea firului, de la studierea solicitarilor la care este supusa o mocheta in astfel de spatii si ajungand pana la designul specific fiecaruit tip de interior, toate acestea contribuie la realizarea unor modele si tipuri de mochete care sa indeplineasca cele mai exigente cerinte.

  Gama profesionala de mochete rezistente la trafic intens pentru hoteluri nu neglijeaza confortul la pasire (care poate fi crescut si prin folosirea unui suport special tip underlay pentru un extra-confort), confortul fonic sau cel termic. Toate aceste calitati se imbina armonios cu celelalte elemente de design interior, contribuind impreuna la multumirea celui mai important element din afacerea dumneavoastra, clientul.

  Pe langa zona dedicata hotelurilor in care mocheta hotel este solutia ideala de pardoseala, oferta Carpet&More mai cuprinde o gama variata de solutii pentru orice tip de locatie:

  De asemenea, pentru pardoseli, Carpet&More detine o oferta variata si pe zona de parchet: