logo
0742155222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

  Mocheta Trafic Intens

  HomeMochetaMocheta Trafic Intens

  De ce sa alegi mocheta trafic intens ?

  Intretinerea pardoselii zonelor intens circulate este o provocare, iar Carpet & More iti ofera solutia practica pentru business-ul tau. Poti opta pentru o mocheta trafic intens, aceasta fiind o solutie optima pentru amenajarea salilor de evenimente, a restaurantelor, a spatiilor publice, gradinitelor sau camerelor de hotel. Mocheta trafic intens se monteaza usor si repede datorita structurii modulare, fiind in acelasi timp usor de curatat, iar inlocuirea eventualelor parti deteriorate este foarte simpla.

  Mochetele pentru trafic intens creaza un ambient placut, fiind usor de adaptat design-ului interior. Tipul firului din care mocheta trafic intens este confectionata respecta toate standardele de calitate( dimensiunea firului, grosimea si densitatea) fiind adaptata spatiilor in care aceasta urmeaza sa fie utilizata.

  Mocheta este o alternativa a pardoselilor clasice, aceasta este foarte usor de intretinut, fiind recomandata pentru rezistenta deosebita la traficul intens, rezistenta la folosirea repetata a detergentilor industriali, a razelor ultraviolete, constituind o bariera terminca precum si fonica.

  In functie de preferintele clinetului, Carpet & More pune la dispozitie o gama variata de produse, acestea fiind usor de personalizat, mocheta trafic intens integrandu-se perfect in functie de spatiul in care aceasta va fi plasata. Mocheta trafic intens poate fi montata chiar si pe suprafetele cu incalzirea in pardosela, fiind rezistenta la diferentele de temperatura, detergenti puternici, umezeala si trafic intens.

  Indrumarea clientilor pentru alegerea produselor potrivite reprezinta un principiu important de care compania noastra tine cont. Va putem indruma sa alegeti produsele adaptate nevoilor dumneavoasta si a spatiului in care aceasta urmeaza sa fie amplasata, indiferent ca vorbim de mochete pentru trafic intens sau despre celelaltre produse comercializate.

  Alegeti modelele de mocheta trafic intens pentru: