Parchet in baie sau bucatarie

Parchet in baie sau bucatarie

Imi este frica sa pun parchet in baie sau in bucatarie! Auzim foarte des acest lucru de la clientii nostri insa avem cateva argumente care cu siguranta va vor schimba opinia.

  1. Unele tipuri de parchet sunt tratate in mod special cu solutii de etansare pe baza de uleiuri/lacuri pentru instalarea in zone unde exista un risc mai mare pentru pete(ex: in bucatarii sau baie)
  2. Alte tipuri au chiar banda de cauciuc la imbinarea placilor pentru a stopa infiltrarea apei in parchet, facandu-le pretabile pentru bai.
  3. Exista diferite esente exotice de lemn (doussie, merbau, iroko, teak), cu densitate mare, care pot fi montate acolo unde exista fluctuatii de umiditate . In orice caz, este recomandat pentru a avea grija de pardoseala de lemn din bai sa deschideti intotdeauna ferestrele si sa aerisiti baia dupa utilizarea dusului pentru a elimina umiditatea evitand astfel orice posibilitate de alterare a parchetului.

Sa va impartasim un secret: Apa nu deterioreaza parchetul, atata timp cat aceasta nu stagneaza.

Facebook LinkedIn Twitter
CARPET & MORE © 2017 webdesign by Red-Dot
Materialele prezentate pe acest site sunt protejate de Legea dreptului de autor si de legislatia europeana in materie. Nici un amanunt al acestui site, in special fotografiile și prezentarile cu produsele comercializate, nu poate fi copiat, modificat, publicat sau distribuit in nici un fel, fara acordul prealabil al detinatorului acestui site.