PVC/LVT

Va propunem o noua generatie avansata de pardoseala din PVC care isi face loc incet-incet in casele cat mai multor oameni.

Acest tip de pvc se gaseste in diferite finisaje moderne cu texturi speciale, ofera un sistem de montaj simplu cu click si izoleaza atat termic cat si fonic datorita plutei ce formeaza stratul de baza.

Este rezistent la zgarieturi, murdarie, anti-static, ideal pentru cei care sufera de alergii, anti-bacterian,usor de instalat, poate fi montat peste incalzire in pardoseala, ignifugat clasa Bfl, cald la atingere şi foarte uşor de intretinut. Materialul nu are niciun efect negativ asupra omului si toate aceste caracteristici pozitive, plus garantia unui aspect natural il fac ideal pentru utilizarea în case, birouri, bucatarii si chiar magazine.

Facebook LinkedIn Twitter
CARPET & MORE © 2017 webdesign by Red-Dot
Materialele prezentate pe acest site sunt protejate de Legea dreptului de autor si de legislatia europeana in materie. Nici un amanunt al acestui site, in special fotografiile și prezentarile cu produsele comercializate, nu poate fi copiat, modificat, publicat sau distribuit in nici un fel, fara acordul prealabil al detinatorului acestui site.