logo
+40 723 489 555 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

PVC LVT

Vorbim despre un produs inovator, avangardist ce poate satisface cele mai exigente gusturi in materie de design in amenajarea oricarui spatiu, fie ca este public sau privat. Varietatea de texturi si modele ale stratului superior va ofera posibilitatea de a realiza o imagine inedita a spatiului unde urmeaza a fi montat incepand cu imitatie de lemn, ciment, ceramica, metal.

Foarte rezistent, acest material poate fi montat in zone de trafic intens, cum ar fi baruri, hoteluri si receptii, spatii comerciale si chiar in zone cu umuditate crescuta, la cerere. De asemenea un principal atu pe care acesta il prezinta este faptul ca se poate folosi doar stratul superior-fara HDF si pluta, care datorita grosimii de 1.5mm si flexibilitatii sale, se poate monta si pe suprafete verticale sau curbe.

Un produs ecologic, preferat in special de arhitecti si designeri, va poate oferi un ambient unic, fie ca acesta se doreste a fi in stil clasic, rustic sau contemporan, va aduce aproape de natura, va asigura toate conditiile pentru un trai sanatos.

Caracteristicile tehnice pe care acesta le indeplineste il fac sa fie un finisaj extrem de rezistent, pretabil pentru orice latura a amenajarilor interioare, fiind in acelasi timp nu numai un material estetic ci si un foarte bun izolator si produs ce poate adduce un plus de confort oricarui spatiu.

error: Content is protected !!