Sa nu va fie frica de mocheta alba!

Sa nu va fie frica de mocheta alba!

Cu siguranta atunci cand ne gandim la imbracarea pardoselii in mocheta, mintea noastra se duce catre o culoare neutra si suntem tentati sa luam mai intai in considerare intretinerea acesteia decat sa mergem pe ceea ce ne-am dori cu adevarat. Luminozitatea, puritatea si caldura pe care o poate oferi incaperii o mocheta deschisa la culoare nu pot fi inlocuite atunci cand alegem o mocheta doar pentru a face un compromis cu noi insine. Pardoseala are un impact major influentant de cele mai multe ori 70% din amenajare.

Recomandarea noastra este sa alegeti ceea ce va doriti fara sa va mai fie frica de curatarea mochetei deschise la culoare. Firele din care sunt fabricate mochetele din generatia mai noua sunt mult imbunatatite, avand chiar protectie cu Teflon permitand chiar si curatarea petelor de vin rosu sau cafea daca acest lucru se face imediat dupa varsarea acestora pe mocheta.

Va asteptam la noi sa va convingeti de acest lucru!

Facebook LinkedIn Twitter
CARPET & MORE © 2017 webdesign by Red-Dot
Materialele prezentate pe acest site sunt protejate de Legea dreptului de autor si de legislatia europeana in materie. Nici un amanunt al acestui site, in special fotografiile și prezentarile cu produsele comercializate, nu poate fi copiat, modificat, publicat sau distribuit in nici un fel, fara acordul prealabil al detinatorului acestui site.