logo
0742155222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

  Parchet Trafic Intens

  HomeParchetParchet Trafic Intens

   Parchet Trafic Intens

  De ce sa alegi solutia bazata pe parchet trafic intens ?

  Parchetul este o solutie de pardoseala extrem de potrivita, nu doar pentru proiectele rezidentiale, ci si pentru cele de trafic intens. Acesta este durabil si poate rezista zeci de ani, daca este intretinut in mod corespunzator. Pentru a mentine aspectul placut vizual sunt necesare doar cateva actiuni de refinisare si reparare a zgarieturilor dupa o anumita perioada de timp.

  Carpet & More va ofera o gama extinsa de modele, finisaje si dimensiuni de parchet pentru trafic intens. Acestea au o rezistenta ridicata la uzura si ofera confort in folosinta zilnica, fiind perfecte pentru un trafic greu. Consultantii nostri in design si arhitectura, cu experienta in proiecte de anvergura in spatii publice, precum hoteluri, pensiuni, restaurante, magazine comerciale, va pot ajuta sa creati un spatiu placut si interesant, cu ajutorul unui parchet trafic intens.

  Suntem alaturi de dumneavoastra de la primul pas. Veti beneficia de masuratori gratuite si consultanta in alegerea modelului de parchet. Ducem procesul la capat prin montarea parchetului tip trafic intens si ne asiguram ca proiectul va avea rezultatele dorite.

  Parchet trafic intens este varianta optima pentru afacerea dumneavoastra, fie ca este vorba de un restaurant cu specific italian, un nou hotel sau de o pensiune rustica din zona montana.