logo
+40742 155 222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

    Parchet Tahiti

    Parchet Tahiti

    Produs: parchet triplu-stratificat Stejar Tahiti
    Finisaj: uleiat natural, usor periat, afumat
    Lamele: 15 mm x 189mm x 1860 mm
    Garantie: 5 ani – trafic rezidential
    Instalare: lipire

    Realizat exclusiv din lemn, acest parchet triplustratificat are un aspect natural si uniform. Cele trei straturi (cel de baza, intermediar si cel de suprafata) ii ofera o mai mare stabilitate si calitatea de a nu lucra in timp.
    Acest tip de parchet triplustratificat este alegerea ideala din punctul de vedere al confortului termic si fonic, fiind un foarte bun izolator.
    Parchetul triplustratificat se poate monta cu usurinta atat in zonele rezidentiale cat si in spatii publice cu trafic intens precum hoteluri, birouri, restaurante, sali de conferinte etc. oferind un aspect nobil si elegant. Sistemele de montare pot fi de tip click sau prin folosirea unui adeziv fara apa. De asemenea, si demontarea sa este la fel de usoara putand fi inlocuit sau mutat.
    Asemenea parchetului din lemn masiv, acest tip de parchet triplustratificat permite raschetarea si lacuirea sa repetata (periodica) in functie de grosimea stratului de suprafata.
    Are o durata mare de viata – cel putin 25 de ani – daca este bine intretinut. Intretinerea acestui tip de parchet triplustratificat este la fel de usoara ca a oricarui tip de parchet. Necesita doar aspirare si stergere cu un mop sau o carpa umezita in apa cu detergent special pentru parchet.

    !!! se poate monta peste incalzirea in pardoseala.