logo
+40742 155 222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

  Mocheta Spații Publice

  HomeMochetaMocheta Spații Publice

  Modele de mochete trafic intens pentru Spații Publice

  Conceputa pentru spatiile intens circulate, mocheta spatii publice este utilizata pentru magazine, showroom-uri sau pentru salile de cinema. In zonele de interes pentru clienti este recomandat sa folositi o mocheta trafic intens, calitatea acesteia si usurinta de curatare fiind esentiale.

  Textura mochetei este fina, placuta si creeaza un spatiu relaxant potrivit pentru nevoile dumneavoastra, fiind usor de adaptat designului interior sau exterior. In zonele intens circulate aveti nevoie de o mocheta rezistenta, confectionata din fire de inalta calitate, usor de curatat  si intretinut, iar inlocuirea eventualelor parti deteriorate sa fie foarte simpla.

  Carpet & More dispune de o gama variata de produse tip mocheta spatii publice, adecvate nevoilor afacerii dumneavoastra. Caracteristicile pentru o mocheta trafic intens sunt date de antiderapanta, rezitenta la murdarie si raze ultraviolete, rezistenta la folosirea repetata a detergentilor industriali.

  Datorita proprietatilor ce asigura un plus de confort si rezistenta, mocheta a inlocuit in timp pardoselile clasice, fie ca sunt folosite in aemajarile locuintelor, pentru birouri, hoteluri sau spaţii comerciale.

  Un aspect foarte important pentru noi este reprezentat de montarea produsului achizitionat , iar mochetatrafic intesc spatii publice presupune un grad sporit de atentie la detalii motiv pentru care asiguram asistenta pe tot parcursul procesului de achizitie atat pentru mocheta spatii publice, cat si pentru celelalte produse comercializate.

  Carpet & More va recomanda mocheta trafic intens spatii publice  pentru spatiul pe care doriti sa-l amenajati, iar daca aveti nevoie de sfatul unui designer puteti apela la specialistul nostru, care va ajuta sa alegeti cea mai eficienta solutie din punct de vedere tehnic, financiar si estetic.