logo
0742155222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

    PVC LVT

    LVT (Luxury Vinyl Tiles) este o pardoseala de vinil, un produs inovator, avangardist ce poate satisface cele mai exigente gusturi in materie de design in amenajarea oricarui spatiu, fie ca este public sau privat. Varietatea de texturi si modele ale stratului superior va ofera posibilitatea de a realiza o imagine inedita a spatiului unde urmeaza a fi montat incepand cu imitatie de lemn, ciment, ceramica, metal.

    LVT are una dintre cele mai impresionante ascensiuni din ultimii ani atunci cand vine vorba de tipuri de pardoseala, desi este des confundata cu parchetul laminat, tocmai pentru ca poate replica aspectul unui parchet de lemn.

    Foarte rezistent, acest material poate fi montat in zone de trafic intens, cum ar fi baruri, hoteluri si receptii, spatii comerciale si chiar in zone cu umuditate crescuta, la cerere. Un produs ecologic, preferat in special de arhitecti si designeri, va poate oferi un ambient unic, fie ca acesta se doreste a fi in stil clasic, rustic sau contemporan, va aduce aproape de natura, va asigura toate conditiile pentru un trai sanatos.

    Caracteristicile tehnice pe care acesta le indeplineste il fac sa fie un finisaj extrem de rezistent, pretabil pentru orice latura a amenajarilor interioare, fiind in acelasi timp nu numai un material estetic ci si un foarte bun izolator si produs ce poate adduce un plus de confort oricarui spatiu.