logo
0742155222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

  Parchet

  HomeParchet

  Carpet & More ofera peste 2.300 de modele de parchet de calitate superioara, disponibile intr-o varietate de culori si modele. Aici veti gasi modele de parchet triplustratificat, dublustratificat, masiv sau laminat, la preturi variate si veti beneficia de consultanta si masuratori gratuite.

  Caracteristici parchet

  • nu retine praful, polenul, alergenii etc.
  • măturarea regulată este, în general, tot ce este necesar pentru intretinere
  • este durabil şi poate rezista zeci de ani.
  • adaugă un aspect cald, natural, relaxat si modern
  • este disponibil într-o gamă largă de specii, finisaje si dimensiuni pentru a crea aspecte diferite pentru orice tip de incapere.
  • refinisarea periodica şi repararea zgarieturilor sunt necesare dupa un anumit timp pentru pastrarea aspectului
  • sunetul facut la pasire şi ecoul ambiental pot provoca un anumit disconfort. Covoarele sunt adesea folosite pentru a contracara acest disconfort.
  • in general, parchetul din lemn nu este recomandat pentru camere sau zone expuse la umezeala insa au aparut pe piata esente de lemn tratate special pentru a face fata si la acest factor.

  PARCHET  TRIPLUSTRATIFICAT

  Confectionat din 3-straturi de parchet prefinisat este realizat 100% din lemn, cu combinaţia perfectă de valori estetice şi practice. Puteti regasi aspectul de parchet original cat şi textura naturala a lemnului deoarece placile sunt de obicei de dimensiuni mari.

  Parchetul in 3-straturi este rezultatul unei tehnologii avansate şi controlului constant al procesului de producţie. Parametrii de durabilitate, grosimea, numărul de straturi de lac/ulei pentru tratarea suprafetei, precum şi rezistenţa stabilesc toate unicitatea acestui tip de parchet.

  PARCHET  DUBLUSTRATIFICAT

  Dintre toate tipurile de parchet cel cu 2 straturi este cel mai potrivit pentru instalarea peste sistemele de încălzire prin pardoseală (tevi cu apa – nu electrice).

  Parchetul dublustratificat este un nume general pentru placile de dimensiuni mai mici, cu nut si feder pe toate cele patru laturi. Bază acestuia poate fi făcuta din placaj, de înaltă densitate fibrolemnoasa (HDF) sau strat de molid, mesteacan, hevea, plop si chiar stejar. Stratul de suprafata poate fi de 3,5-6 mm grosime gata slefuit si de 6-7 ori lăcuit sau uleiat. Acest parchet trebuie să fie pe deplin lipit de suprafaţă, de aceea este recomandat ca instalarea acestuia să fie efectuată de către un montator profesionist. Când acesta se monteaza peste incalzirea in pardoseala trebuie urmate cu strictete instrucţiuni suplimentare referitoare la regimul de încălzire înainte, în timpul şi după instalare.

  PARCHET  MASIV

  Parchet masiv are toate avantajele pardoselilor de lemn. Lemnul este unul din materiale vechi şi foarte apreciate, utilizate pentru podele. El are o structura distincta, naturala si o culoare unica. Parchetul masiv este o investiţie pentru mai multe generaţii. Grosimea lui, îi permite să fie reînnoit (şlefuit) de mai multe ori. Parchetul masiv trebuie să fie pe deplin lipit de suprafata.

  Acesta poate fi gata finisat(vopsit sau uleiat, periat sau razuit manual, cu margini rotunjite sau batute) sau nefinisat lasand clientului posibilitatea alegerii finisajului final.

  PARCHET  LAMINAT

  Parchetul laminat este un curent la moda cu posibilităţi infinite de dezvoltare. Confortul, aplicabilitatea, costurile mici şi finisajele atractive sunt principalele motive pentru ca acesta sa devina o alegere pentru o pardoseala de casa. Va putem oferi aproximativ 300 de decoruri.