logo
+40742 155 222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

  Mocheta role birou

  HomeMochetaMocheta role birou

  De ce sa alegi mocheta role pentru birou ?

  Mocheta role birou este o solutie foarte practica si eleganta pentru amenajarea spatiilor de birouri, insa poate fi folosita cu succes si in spatii publice, restaurante, scoli sau gradinite. Se monteaza usor si repede datorita structurii modulare, fiind in acelasi timp usor de curatat si de intretinut, iar inlocuirea eventualelor parti deteriorate devine foarte simpla.

  De asemenea, pierderile din timpul montajului sunt mai mici decat in cazul folosirii mochetelor de tip rola, datorita dimensiunilor standard de 50 x 50 cm, ce se pot adapta oricarui tip de incapere.

  Un alt avantaj al mochetelor modulare este posibilitatea de a combina diferite modele si culori, obtinandu-se astfel un efect vizual deosebit, fie ca ne dorim sa obtinem un spatiu vesel, colorat, fie ca ne dorim sa obtinem o imagine neutra sau de tip business, care sa reprezinte imaginea companiei.

  Datorita proprietatilor ce asigura un plus de confort si rezistenta, mocheta a inlocuit in timp pardoselile clasice, fie ca sunt folosite in amenajarile locuintelor, pentru birouri, hoteluri sau spaţii comerciale.

  Carpet & More va recomanda mocheta role birou pentru trafic intens, iar daca aveti nevoie de sfatul unui designer puteti apela la specialistul nostru, care va ajuta sa alegeti cea mai eficienta solutie din punct de vedere tehnic, financiar si estetic.

  Proprietatile mochetelor modulare sau dale

  Caracteristicile tehnice ale mochetei de tip o recomanda pentru folosirea in orice tip de spatiu:

  – antistatica
  – antialergica
  – antiasmatica
  – antiderapanta
  – rezistenta la trafic intens
  – rezistenta la foc
  – rezistenta la murdarie – protectie cu Teflon
  – rezistenta la razele ultraviolete
  – rezistenta la folosirea repetata a detergentilor industriali
  – constituie o bariera termica precum si fonica

  Pe langa zona dedicata birourilor in care mocheta role pentru birou este solutia ideala de pardoseala, oferta Carpet&More mai cuprinde o gama variata de solutii pentru orice tip de locatie:

  De asemenea, pentru pardoseli, Carpet&More detine o oferta variata si pe zona de parchet: