logo
0742155222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

  Mocheta personalizata

  HomeMochetaMocheta personalizata

  Comanda minima: 200m2

  Mocheta personalizata va poate ajuta sa obtineti efecte vizuale speciale ce pot impresiona prin combinatii inedite de culori, forme sau texturi, iar pardoseala va deveni ea insasi un obiect de design foarte atractiv pentru incaperea respectiva.

  De ce sa alegi mocheta personalizata ?

  Consideram ca fiecare proiect in parte trebuie sa reflecte personalitatea spatiului in care se desfasoara, a celui care concepe proiectul respectiv sau a celui care beneficiaza de acesta. De aceea, mocheta personalizata ofera posibilitatea de a crea nenumarate modele pentru nenumarate spatii, plecand de la tipul firului si al materialului din care acesta este realizat, densitatea si inaltimea firului de mocheta, respectarea cerintelor tehnice pe care trebuie sa le indeplineasca o mocheta in spatiile in care urmeaza a fi montata si ajungand pana la designul si culorile mochetei. Toti acesti factori conduc la obtinerea unui design spectaculos, exigentele oricarui client putand fi indeplinite atat din punct de vedere estetic precum si tehnic.

  Mocheta personalizata este recomandata pentru spatiile publice, hoteluri, restaurante sau chiar spatii de birouri exclusiviste.

  Se pot realiza modele speciale, la cerintele clientilor si in special ale arhitectilor sau se pot alege modele standard la care se pot schimba sau adapta culorile in functie de nevoia fiecaruia. Avantajul unei astfel de mochete este acela ca pardoseala va innobila si va reflecta perfect personalitatea spatiului ce va fi amenajat.

  Mocheta personalizata va poate ajuta sa obtineti efecte vizuale speciale ce pot impresiona prin combinatii inedite de culori, forme sau texturi, iar pardoseala va deveni ea insasi un obiect de design foarte atractiv pentru incaperea respectiva

  Caracteristici mocheta personalizata

  Inovatiile tehnice de productie ale acestui tip de mocheta personalizata o recomanda pentru orice tip de spatiu, aceasta indeplinind toate proprietatile pe care o mocheta ar trebui sa le aiba:

  • Antistatica
  • Antialergica
  • Antiasmatica
  • Antiderapanta
  • Rezistenta la trafic intens
  • Rezistenta la foc
  • Rezistenta la murdarie- protectie cu Teflon
  • Rezistenta la razele ultraviolet
  • Se poate monta pe scari
  • Rezistenta la folosirea repetata a detergentilor industriali
  • Se poate monta pe zone cu incalzire in pardoseala
  • Constituie o bariera termica precum si fonica

  Daca va doriti sa iesiti din anonimat, puteti apela la designerul firmei noastre si acesta va poate indruma catre cea mai buna alegere de mocheta personalizata create special pentru dumneavoastra.

  Pe langa zona dedicata solutiilor customizate in care mocheta personalizata este solutia ideala de pardoseala, oferta Carpet&More mai cuprinde o gama variata de solutii pentru orice tip de locatie:

  De asemenea, pentru pardoseli, Carpet&More detine o oferta variata si pe zona de parchet: