logo
0742155222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

  Parchet 162

  Parchet 162

  Produs: parchet dublu-stratificat Stejar 162
  Finisaj: albit, usor periat
  Lamele: 10 mm x 86 mm x 602mm
  Garantie: 5 ani – trafic rezidential
  Instalare: lipire

  Acest model de parchet dublu stratificat este compus din doua straturi – unul de baza si unul superior – iar datorita grosimii si structurii sale ofera o izolare termica si fonica deosebita si, de asemenea, se poate monta peste un sistem de incalzire prin pardoseala (cu apa, nu electrica).
  Datorita stratului de baza al acestui tip de parchet dublu stratificat, trecerea caldurii se face cu o mai mare usurinta pana la stratul de suprafata. In acelasi timp, parchetul dublustratificat este foarte stabil si nu lucreaza in timp. Din acest motiv, acest model de parchet dublu stratificat se poate monta si in bai, bucatarii sau alte incaperi cu umiditate ridicata.
  Acest tip de parchet dublu stratificat constituie alegerea ideala pentru amenajarea caselor cu stil clasic, dar si modern. Finisajul stratului superior al acestui parchet dublustratificat ii confera un aspect uniform si neted.
  Se monteaza cu usurinta folosindu-se un adeziv fara apa (epoxi-poliuretanic bicomponent sau poliuretanic) care se va etala direct pe suport.
  Intretinerea sa este desoebit de usoara. Cea regulata presupune aspirare si stergere cu un mop sau cu o laveta folosindu-se apa sau un spray special. Iar intretinerea periodica necesita, pe langa aspirare si stergere, curatarea cu un ulei special. De asemenea, pentru protejarea suprafetelor lacuite se recomanda sa nu fie acoperit cu covoare groase sau cu alte materiale ce au o rezistenta termica ridicata.

  Parchetul dublu stratificat se poate caracteriza prin placi de dimensiuni mai mici, cu nut si feder pe toate cele patru laturi si alcatuit din doua straturi astfel:

  – strat de baza : pin

  – strat de suprafata din lemn masiv : STEJAR UV, cu grosimi intre 3,5- 6 mm si cu diferite finisaje(lacuit si uleiat natur sau cu diferiti pigmenti de culoare). Cu cat stratul de suprafata este mai gros cu atat parchetul se poate rascheta de mai multe ori, avand asfel o durata mai mare de viata.

  !!! Este parchetul recomandat de catre specialistii nostrii pentru incalzirea in pardoseala