logo
+40742 155 222 carpetmore.office@gmail.com

Formular de contact

  Mocheta Restaurant

  HomeMochetaMocheta Restaurant

  De ce sa alegi unul dintre modelele de mocheta pentru restaurant ?

  Mocheta este o alegere ideala pentru spatiile cu un trafic intens, fiind o solutie practica pentru amenajarea salilor de evenimente sau a restaurantelor, insa poate fi folosita cu succes si in spatii publice, scoli sau gradinite. Se monteaza usor si repede datorita structurii modulare, fiind in acelasi timp usor de curatat si de intretinut, iar inlocuirea eventualelor parti deteriorate devine foarte simpla.

  Amenajarea unui local poate fi o provocare, acesta solicitand o mocheta rezistenta la murdarie si confectionata din fire speciale. Carpet & More dispune de o gama variata de produse tip mocheta restaurant, adecvate nevoilor afacerii dumneavoastra.

  Plecand de la calitatea firului, tipul suportului pe care este tesuta mocheta restaurant, densitatea si inaltimea firului, de la studierea solicitarilor la care este supusa o mocheta in astfel de spatii si ajungand pana la designul specific fiecaruit tip de interior, toate acestea contribuie la realizarea unor modele si tipuri de mochete care sa indeplineasca cele mai exigente cerinte.

  Amenajarea restaurantelor reprezinta un aspect foarte important pentru noi, un grad sporit de atentie la detalii si montaj, motiv pentru care asiguram asistenta pe tot parcursul procesului de achizitie atat pentru mocheta trafic intens restaurant cat si pentru celelalte produse comercializate.

   

  Carpet & More va recomanda mocheta trafic intens restaurant pentru spatiul pe care doriti sa-l amenajati, iar daca aveti nevoie de sfatul unui designer puteti apela la specialistul nostru, care va ajuta sa alegeti cea mai eficienta solutie din punct de vedere tehnic, financiar si estetic.

  Pe langa zona dedicata restaurantelor in care mocheta pentru restaurant este solutia ideala de pardoseala, oferta Carpet&More mai cuprinde o gama variata de solutii pentru orice tip de locatie:

  De asemenea, pentru pardoseli, Carpet&More detine o oferta variata si pe zona de parchet: